قهوه خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش می دهد
به نقل از خبرگزاری مهر1399/7/19کد خبر 1399766350361
طبق گزارش جدید محققان، کافئین موجب کاهش خطر بیماری پارکینسون در افرادی می شود که دارای جهش ژنی مرتبط با این اختلال حرکتی هستند.
طبق گزارش جدید محققان، کافئین موجب کاهش خطر بیماری پارکینسون در افرادی می شود که دارای جهش ژنی مرتبط با این اختلال حرکتی هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر «گریس کراتی»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان عمومی ماساچوست، در این باره میگوید: «نتایج این مطالعه بسیار جالب است. ممکن است از میزان کافئین موجود در خون به عنوان نشانگر زیستی برای کمک به شناسایی افراد دارای ژن ابتلاء به بیماری پارکینسون استفاده شود.»
مطالعات قبلی نشان داده اند که کافئین در افرادی که فاکتورهای خطر ژنتیکی ندارند میتواند از ابتلاء به پارکینسون محافظت کند. این مطالعه جدید با تمرکز بر جهش ژن LRRK2 که خطر ابتلاء به پارکینسون را افزایش میدهد، بوده است.
همه افراد مبتلا به این جهش ژنی به بیماری پارکینسون مبتلا نمیشوند، از اینرو دانشمندان در تلاش برای شناسایی سایر عوامل ژنتیکی یا محیطی که در آن نقش دارند، هستند.
این مطالعه شامل 188 بیمار مبتلا به پارکینسون و 180 فرد فاقد این بیماری بود. هر دو دارای افرادی با جهش ژن LRRK2 و بدون آن بودند.
در بین افراد دارای این جهش ژنی، افراد مبتلا به پارکینسون در مقایسه با افراد فاقد پارکینسون، غلظت کافئین خون شأن، 76 درصد کمتر بود.
در بین افراد فاقد این جهش ژنی، افراد مبتلا به پارکینسون در مقایسه با افراد فاقد پارکینسون، غلظت کافئین خون شأن، 31 درصد کمتر بود.
محققان دریافتند افراد مبتلا به پارکینسون دارای جهش ژنی، در مقایسه با افراد دارای جهش ژنی و فاقد جهش ژنی که مبتلا به پارکینسون نبودند، میزان مصرف کافئین روزانه شأن 41 درصد کمتر بود.
کاهش قیمت طلا و سکه در تهران؛ احتمال افزایش در روزهای آینده
کاهش ارزش دلار آمریکا: شاخص DXY در مسیر نزولی قرار گرفت
نوسانات قابل توجه دلار آمریکا در برابر یورو و پوند؛ تحلیلگران سطحهای حمایتی و مقاومتی کلیدی را مشخص کردند.
کاهش نرخ دلار در برابر یوان چین و روپیه هند، افزایش در مقابل ین ژاپن؛ نوسانات بازار ارز ادامه دارد
جشن روز طبیعت تجدید عهد با زمین و نظافت